Iedere woensdag en zondag voorstellingen

PROGRAMMA OP WOENSDAG:
12, 19, 26 December
9, 16, 23, 30 Januari   (2 Jan gesloten)
6, 13, 20, 27 Februari

14.00 uur: De zeerovers en de zeemeermin; een onderwaterverhaal ! (4-8 jaar)
Twee aan lager wal geraakte boeven hebben hun oog laten vallen op de parels van Neptunus, de nepkoning van de zee. Maar hun snode plannen worden op allerlei slimme manieren tegengehouden door de verleidelijke zeemeermin Ariël-Fietsebel, de onderwaterpolitie (Agent Drupneus), een krab (altijd krap bij kas) en een mama- en babyhaai (met poep-luier!). Zij maken de twee boeven het leven zuur!
Het middagprogramma op de woensdag begint om 14.00 uur (deur open: 13.30 uur) en eindigt om 16.00 uur.

Let op: Bij iedere voorstelling: gratis prachtig schminken en er zijn bijpassende verkleedkleren. De koffie, thee, limonade en koek staan klaar!

PROGRAMMA OP ZONDAG:
9, 16, 23, 30 December
6, 13, 20, 27 Januari
3, 10, 17, 24 Februari

10.30 uur: Feest voor Flapoor! (2-4 jaar)
Flapoor is jarig en Mama Konijn bakt een heerlijke worteltjestaart! Alle dieren komen langs en moeten in ruil voor die lekkernij elk een liedje zingen voor Flapoor! Wát wordt er vrolijk gezongen door Ezel, Bever, Struisvogel, Olifant, Aap, Papagaai, Spin, Geit, Beer, Poes en Hond! Maar … de hongerige Krokodil wil óók komen! Smul na afloop van een echt stukje worteltjestaart!

Op bezoek bij Dokter Bril 112.00 uur: Op bezoek bij Dokter Bril, poppendokter (2-4 jaar)
Liesje’s pop is ziek. Ze lust geen zandtaartjes meer in de zandbak, ze wil niet meer mee in bad en zegt niets meer terug. Liesje is ontroostbaar. Mama weet raad: op naar dokter Bril! Hond en Poes blijven intussen samen thuis… Gaat dat wel goed? Breng met uw peuter een gezellige zondagmorgen door in Poppentheater Koos Kneus, inclusief limonade of een kopje koffie of thee. Met prachtig schminken en verkleedkleren!

Ridder Roeland 414.00 uur: Ridder Roeland is bang voor spinnen! (4-8 jaar)
Midden in een donker bos houdt een heks de schatkist verborgen van een prins en een prinses. Een slang en drie spinnen bewaken hem dag en nacht…. Wérk aan de winkel dus voor een dappere ridder te paard die het prinselijk paar ruiterlijk zijn diensten aanbiedt! Ben je niet bang uitgevallen, kom dan op zondagmiddag de ridder aanmoedigen!
Het middagprogramma op de zondag (4-8 jaar) begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Let op: Bij zowel de peuter- als de kindervoorstellingen: gratis prachtig schminken en er zijn bijpassende verkleedkleren. Koffie, thee, limonade en koek staan klaar!

 

 RESERVEREN?

Reserveren is niet nodig maar wel handig. Dat kan middels het reserveringsformulier of op 020-6928532. Liever een privé-voorstelling? Kijk dan hier.