Iedere woensdag en zondag voorstellingen

PROGRAMMA OP WOENSDAG
13, 20, 27 September
(Per Oktober: nieuw programma, op dezelfde tijden)

14.00 uur: Alle hens aan dek! – Piratenverhaal (4-8 jaar)
Een dolkomisch stuk vol verwikkelingen, over twee domme zeerovers: boef Piet en kapitein Haak, die een schatkist stelen. Met onder andere een octopus, een zeemeermin, een mamma- en babyhaai (met poepluier) en een echt skelet dat als de dood is voor de kinderen in de zaal!
Het middagprogramma op de woensdag begint om 14.00 uur (deur open: 13.30 uur) en eindigt om 16.00 uur.

Let op: Bij iedere voorstelling: gratis prachtig schminken en er zijn bijpassende verkleedkleren. De koffie, thee, limonade en koek staan klaar!

PROGRAMMA OP ZONDAG:
10, 17, 24 September
(Per Oktober: nieuw programma, op dezelfde tijden)

10.30 uur: Kale Opa in de dierentuin! (2-4 jaar)
Kale Opa stoot altijd zijn kale kop. Daar geeft Oma dan een kusje op. Ook als ze de dierentuin bezoeken stoot Opa voortdurend zijn hoofd aan bomen en takken. Oma heeft het maar druk met haar kusjes! Vooral …. omdat Olifant, Giraffe, Papagaai, Krokodil, Schildpad en Aap ook wel een kusje van Oma willen!

12.00 uur: Tovenaar Jacob (2-4 jaar)
De prins heeft van een lekker toverdrankje geproefd en is veranderd in een kikker. Tovenaar Jacob wordt opgetrommeld! Maar waar is hij? Konijn, Muis, Spin en Mol wijzen de weg door het heksenbos. Maar …. komt hij op tijd en kan de prins toch nog met zijn lieve prinsesje trouwen?

14.00 uur: Avonturen aan de Prinsengracht (4-8 jaar)
Op de Prinsengracht wonen een prins en een prinses met een schatkist vol parels. Twee boeven stelen op een nacht de kroonjuwelen.  Het prinselijk paar schakelt een agent in, die op zijn beurt wordt geassisteerd door verschillende figuren die zijn pad kruisen, zoals een spin, een olifant, een konijn, een heks en noem maar op. Kortom: de boeven komen er niet zonder kleerscheuren van af!
Het middagprogramma op de zondag (voor 4-8 jaar) begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Let op: Bij zowel de peuter- als de kindervoorstellingen: gratis prachtig schminken en er zijn bijpassende verkleedkleren. Koffie, thee, limo en koek staan klaar!

 RESERVEREN?

Reserveren is niet nodig maar wel handig. Dat kan middels het reserveringsformulier of op 020-6928532. Liever een privé-voorstelling? Kijk dan hier.