Iedere woensdag en zondag voorstellingen

PROGRAMMA OP WOENSDAG:
6, 13, 27 Juni (20 Juni gesloten) (2 Juli t/m 5 Sept: Zomerstop!)
12, 19, 26 September

14.00 uur: Tovenaar Flierefluiter in het heksenbos (4-8 jaar)
Tovenaar Flierefluiter ontmoet in het bos een lelijke heks. Ze spreken af een toverdrankje te maken om de prins in een kikker te veranderen. De prinses is ontroostbaar en vraagt raad aan dokter Vogel. Die bedenkt een heel ludieke list! Maar Krokodil moet hen daarbij helpen!
Het middagprogramma op de woensdag begint om 14.00 uur (deur open: 13.30 uur) en eindigt om 16.00 uur.

Let op: Bij iedere voorstelling: gratis prachtig schminken en er zijn bijpassende verkleedkleren. De koffie, thee, limonade en koek staan klaar!

PROGRAMMA OP ZONDAG:
3, 10, 17, 24 Juni
1 Juli (2 Juli t/m 5 Sept: Zomerstop!)
9, 16, 23, 30 September

10.30 uur: Olifantje in de stad (2-4 jaar)
Olifantje Ollielollie eet altijd braaf zijn eten op: worteltjes, sla, gras en bladeren. Mama Olifant is tevreden over hem. Maar….. een jong olifantje lust óók weleens een zak patat! Daarom gaat hij naar de stad!

12.00 uur: Het lieve spookje dat gruwelijk eng wilde zijn! (2-4 jaar)
Spookje Blauwoog droomt ervan lekker te kunnen griezelen en iedereen schrik aan te jagen. Maar de mensen vinden hem alleen maar schattig en de kinderen willen met hem spelen. Dan verschijnt er op een dag een pratend skelet. Spookje Blauwoog schrikt zich dood en probeert samen met de kinderen in de zaal deze échte engerd weg te jagen!

14.00 uur: Alle hens aan dek! – Piratenverhaal (4-8 jaar)
Een dolkomisch stuk vol verwikkelingen, over twee domme zeerovers: boef Piet en kapitein Haak, die een schatkist stelen. Met onder andere een octopus, een zeemeermin, een mamma- en babyhaai (met poepluier) en een echt skelet dat als de dood is voor de kinderen in de zaal!
Het middagprogramma op de zondag (voor 4-8 jaar) begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Let op: Bij zowel de peuter- als de kindervoorstellingen: gratis prachtig schminken en er zijn bijpassende verkleedkleren. Koffie, thee, limo en koek staan klaar!

 

 RESERVEREN?

Reserveren is niet nodig maar wel handig. Dat kan middels het reserveringsformulier of op 020-6928532. Liever een privé-voorstelling? Kijk dan hier.