Verjaardag

verkleedklerenJarigen en hun verjaarspartijtjes zijn hartelijk welkom in Poppentheater Koos Kneus! : de grote kinderen (4-8) op de zondag- en woensdagmiddag en de peuters (2-4) op de zondagochtend (zie: Programma). De jarige mag naar voren komen waarna de zaal ‘Lang zal hij/zij leven’ zingt. Daarna mag hij/zij een cadeautje uitzoeken uit de cadeautjes-kieskist!

Voor en na de voorstelling worden alle kinderen die dat willen prachtig geschminkt tot alles wat ze zelf maar bedenken. Ook mogen zij een keuze maken uit een rek mooie verkleedkleren. Er wordt gezorgd voor limonade voor de kinderen en koffie en thee voor de ouders, en voor iedereen zijn er koekjes!

Verjaardagsfeestje bij Koos Kneus - kopieWat de ouders verder aan lekkernijen aan de kinderen willen geven, bijvoorbeeld cakejes (handig!) of een taart, kan meegenomen worden en voor of na de voorstelling worden uitgedeeld. We hebben een taartplateau, schoteltjes, taartvorkjes en een taartmes klaarliggen.

 

KOSTEN & RESERVEREN

Kosten: € 8,- per persoon (kinderen en ouders), Stadspas: € 6,- inclusief: Cadeautje voor de jarige,  Thee/koffie/limonade, Koekjes, prachtig Schminken en het gebruik van Verkleedkleren.

Graag vooraf reserveren op telefoonnummer 020-6928532 of via onderstaand contactformulier, onder vermelding van leeftijd en naam jarige en het aantal volwassenen/kinderen dat naar de voorstelling komt.