Verjaardag

verkleedklerenJarigen en hun verjaarspartijtjes zijn hartelijk welkom in Poppentheater Koos Kneus! : de grote kinderen (4-8) op de zondag- en woensdagmiddag en de peuters (2-4) op de zondagochtend (zie: Programma).

Voor en na de voorstelling worden alle kinderen die dat willen prachtig geschminkt tot wat alles wat ze zelf maar bedenken. Ook kunnen zij een keuze maken uit rekken mooie verkleedkleren. Er wordt gezorgd voor limonade voor de kinderen en koffie en thee voor de ouders, en voor iedereen zijn er koekjes. De jarige mag een cadeautje uitzoeken uit de cadeautjes-kieskist.

Wat de ouders verder aan lekkernijen aan de kinderen willen geven, kan meegenomen worden en voor of na de voorstelling worden uitgedeeld. We hebben een taartplateau, schoteltjes, taartvorkjes en taartmes klaarliggen.

KOSTEN & RESERVEREN

Kosten: € 8,- per persoon (kinderen en ouders), Stadspas: € 6,-  , inclusief cadeautje voor de jarige,  thee/koffie/limonade, koekjes, prachtig schminken en het gebruik van verkleedkleren.

Graag vooraf reserveren op telefoonnummer 020-6928532 of via onderstaand contactformulier, onder vermelding van leeftijd en naam jarige en het aantal volwassenen/kinderen dat naar de voorstelling komt.