Praktisch

Voor wie?

Poppentheater Koos Kneus in Amsterdam is een knus en gezellig kindertheater waar elke zondag en woensdag kindervoorstellingen zijn. De voorstellingen zijn voor peuters van 2 tot 4 jaar (zondagochtend) of voor kinderen van 4 tot 8 jaar (zondag- en woensdagmiddag). Maar ook voor de ouders is het puur Amsterdamse poppenkast pret!

De voorstellingen duren 30 tot 40 minuten.

Reserveren verplicht.

De kinderen worden professioneel geschminkt en er is koffie, thee, limonade en koek! Er zijn ook verkleedkleren die je aan mag trekken. Neem bij een kinderfeestje gerust je eigen taart mee (bordjes en vorkjes aanwezig).

Prijzen

Kinderen en volwassenen: 8 per persoon ( 6 met Amsterdam Stadspas) (Tickets contant te betalen aan de kassa; of met een QR Tikkie code)

Inbegrepen is behalve onze rasechte Amsterdamse poppenkastvoorstelling, een rek vol verkleedkleren waar je uit mag kiezen en de kinderen worden prachtig (!) geschminkt door een professionele artiest.

Pak bij binnenkomst een kop koffie/thee of neem limonade/water – Koos Kneus’ befaamde speculaasjes staan natuurlijk ook voor je klaar.

Gironummer/Bank Number: NL60INGB0002471470, naam/name: C.H.C.M. Kok, Amsterdam

Locatie

Poppentheater Koos Kneus
iepenplein 40
1091 JR Amsterdam
020-6928532

We beschikken over een prachtig eigen theater in Amsterdam-Oost, dat zowel te voet/fiets als met het openbaar vervoer en de auto heel goed te bereiken is.

Auto: parkeren kan op straat; meestal is er voldoende ruimte. Op woensdag kost parkeren 6 euro per uur, maar op zondag is het de hele dag gratis. Parkeergarage OLVG Oost ligt op een paar minuten lopen, maar hier geldt ook op zondag betaald parkeren!

Openbaar vervoer: Metrostation Wibautstraat ligt op een paar minuten lopen van ons theater. Ook met bus 37 (halte Beukenplein), tram 1 (halte Beukenweg) en tram 3 (halte Camperstraat) bent u er zo.