Praktisch

Voor wie?

Poppentheater Koos Kneus in Amsterdam is een knus en gezellig kindertheater waar elke zondag kindervoorstellingen zijn. De voorstellingen zijn voor peuters van 2 tot 4 jaar (zondag 11.00-12.15 uur incl. het schminken) of voor kinderen van 4 tot 8 jaar (zondag 13.00-15.00 uur, incl. het schminken; zaal open om 12.30 uur). Maar ook voor de ouders is het puur Amsterdamse poppenkast pret!

De voorstellingen duren 30 tot 40 minuten.

De kinderen worden professioneel geschminkt en er is koffie, thee, limonade en koek! Er zijn ook verkleedkleren aanwezig. Neem bij een kinderfeestje gerust uw eigen taart/cupcakejes mee (bordjes en vorkjes aanwezig), wij zelf zorgen altijd voor genoeg speculaasjes, dus het is niet persé nodig!

Prijzen

Kinderen èn volwassenen: (per 1 feb 2023) € 9 per persoon
Amsterdam Stadspas: € 7

Koop uw kaartjes vooraf online om zeker te zijn van een plek.

Inbegrepen is behalve de voorstelling, een rek vol verkleedkleren en … de kinderen worden prachtig geschminkt door een professionele artiest!

Doe of je thuis bent: pak bij binnenkomst een kop koffie/thee of neem limonade/water. Koos Kneus’ befaamde speculaasjes staan natuurlijk ook altijd voor iedereen klaar!

Locatie

Poppentheater Koos Kneus
iepenplein 40
1091 JR Amsterdam

We beschikken over een prachtig eigen theater in Amsterdam-Oost, dat zowel te voet/fiets als met het openbaar vervoer en de auto (zondag gratis parkeren) heel goed te bereiken is.

Auto
Parkeren kan op straat; meestal is er voldoende ruimte. Op zondag is het parkeren de hele dag gratis. Parkeergarage OLVG Oost ligt op een paar minuten lopen, maar hier geldt ook op zondag betaald parkeren!

Openbaar vervoer
Metrostation Wibautstraat ligt op een paar minuten lopen van ons theater. Ook met bus 37 (halte Beukenplein), tram 1 (halte Beukenweg) en tram 3 (halte Camperstraat) bent u er zo.