Verjaardag vieren

Poppentheater Koos Kneus is een knus theater waar elke zondag kindervoorstellingen zijn. Die zijn of voor peuters van 2 tot 4 jaar (zondag: 11.00-12.15 uur) of voor kinderen van 4 tot 8 jaar (zondag: 13.00-15.00 uur).

Als je hier je verjaardagsfeestje viert zit je met jouw partijtje gezellig tussen de andere bezoekers, maar als jarige krijg je als enige een kadootje!

Voor en na de voorstelling worden de kinderen prachtig geschminkt en er is koffie, thee, limonade en koek! Ook zijn er mooie verkleedkleren! Neem gerust je eigen cupcakes of taart mee! Voor een partijtje kan na de voorstelling een tafel worden klaargemaakt met bordjes, vorkjes, bekers en een cupcake/taart-plateau. Ook kunnen dan de cadeautjes “worden gedaan”. Wees gerust, daar is allemaal genoeg tijd voor. Een feestje dus met alles erop en eraan!

Koop het aantal kaartjes via het online formulier en vermeld daarbij dat u met een kinderfeestje komt.

Wilt u liever een privévoorstelling in Poppentheater Koos Kneus? Dat is ook mogelijk, maar voor een hoger tarief en alleen buiten de normale openingstijden. Neem contact met ons op voor meer informatie.