Verjaardag vieren

Poppentheater Koos Kneus is een knus theater waar elke zondag en woensdag kindervoorstellingen zijn. Die zijn of voor peuters van 2 tot 4 jaar (zondag: 11.00-12.20 uur) of voor kinderen van 4 tot 8 jaar (zondag: 13.00-15.00 uur en woensdag: 14.00-16.00 uur).

Als je hier je verjaardagsfeestje viert zit je met jouw partijtje gezellig tussen de andere bezoekers, maar als jarige krijg je als enige een kadootje! De voorstellingen duren circa 40 minuten.

Voor en na de voorstelling worden de kinderen prachtig geschminkt en er is koffie, thee, limonade en koek! Ook zijn er mooie verkleedkleren! Neem gerust je eigen cupcakes of taart mee! Voor een partijtje kan na de voorstelling een tafel worden klaargemaakt met bordjes, vorkjes, bekers en een cupcake/taart-plateau. Ook kunnen dan de cadeautjes “worden gedaan”. Wees gerust, daar is allemaal genoeg tijd voor. Een feestje dus met alles erop en eraan!

Wilt u liever een besloten kinderfeestje in Poppentheater Koos Kneus? Dat is ook mogelijk, maar voor een hoger tarief en alleen buiten de normale openingstijden.

Graag reserveren via onderstaand formulier (wij nemen contact met u op). U kunt ook altijd bellen: 020 6928532.